Следуйте инструкциям в видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт как веб-приложение на главный экран вашего устройства.
Примечание: Эта функция может быть недоступна в некоторых браузерах.
What is?Гreska p160900
Наверно нужен код доступа."My diagnostic tool shows error code P160900. The car was in an accident, and now the power steering isn't working. I found some instructions online, but I can't perform the steps with my Launch diagnostic tool. If anyone has had this issue, I would be very grateful for any he
Это не тот код. Живём в 21 веке, в интернете километр информации.I found the access code 20103 online, but it doesn’t work.
Does anyone have the code? It’s for a 2018 Skoda Rapid.
6C1909144AK: Reset, flash, parameters, basic settings."My diagnostic tool shows error code P160900. The car was in an accident, and now the power steering isn't working. I found some instructions online, but I can't perform the steps with my Launch diagnostic tool. If anyone has had this issue, I would be very grateful for any help."
Никто вам не поможет устранить эту ошибку потому что вам надо обратиться к специалистам которые знают как это делать .Moze mi neko pomoci resiti gresku P160900
Возможно у Вас недостаточно знаний и понимания что нужно делать. Вам нужны файлы прошивки рейки (их два), но перед этим нужно сделать полный сброс, затем залить файлы параметрии (она состоит из 2 файлов так же), потом провести базовые установки. Файлы могут быть доступны в онлайне DZ."It simply can't connect. Has anyone had a similar experience, and how can I solve this problem?"
„Дајте ми неке конкретне смернице где то могу да пронађем на интернету. Или не желите да поделите своје знање и искуство са другима?“Можда немате довољно знања и разумевања шта треба да се уради. Потребне су вам датотеке фирмвера за сталак (постоје их две), али пре тога морате да извршите потпуно ресетовање, затим да отпремите датотеке параметара (такође се састоје од 2 датотеке), а затим извршите основна подешавања. ДЗ може приступити датотекама на мрежи.
Ако ништа од овога не разумете или немате слично искуство, обратите се специјалисту. Пуњење погрешних датотека претвориће летву у циглу.
Ово сам урадио много пута, нећу се бавити тренинзима. Све информације су на мрежи, можете их прочитати.
Сохраните кодировку и адаптации сначала. Код доступа 19249. Reset to factory settings, flash with 3250 file, parametrize with XML, load the original adjustments and calibration data back, go to basic settings to calibrate the steering. Don`t ask me for assistance!!!„Дајте ми неке конкретне смернице где то могу да пронађем на интернету. Или не желите да поделите своје знање и искуство са другима?“