Moze mi neko pomoci resiti gresku P160900

• Автор темы Автор темы cedo
  • Дата начала Дата начала
"My diagnostic tool shows error code P160900. The car was in an accident, and now the power steering isn't working. I found some instructions online, but I can't perform the steps with my Launch diagnostic tool. If anyone has had this issue, I would be very grateful for any help."

I found the access code 20103 online, but it doesn’t work.
Does anyone have the code? It’s for a 2018 Skoda Rapid.

"My diagnostic tool shows error code P160900. The car was in an accident, and now the power steering isn't working. I found some instructions online, but I can't perform the steps with my Launch diagnostic tool. If anyone has had this issue, I would be very grateful for any help."
6C1909144AK: Reset, flash, parameters, basic settings.
44 Steering assistance security access codes:
17580, 19249, 10608

But above all this you need to understand what you're doing. If you ain't got the basics, ask someone to deal with it

"It simply can't connect. Has anyone had a similar experience, and how can I solve this problem?"

"It simply can't connect. Has anyone had a similar experience, and how can I solve this problem?"
Возможно у Вас недостаточно знаний и понимания что нужно делать. Вам нужны файлы прошивки рейки (их два), но перед этим нужно сделать полный сброс, затем залить файлы параметрии (она состоит из 2 файлов так же), потом провести базовые установки. Файлы могут быть доступны в онлайне DZ.

Если Вы ничего из этого не поняли или не имеете подобного опыта, обратитесь к специалистам. Заливка неверных файлов превратит рейку в кирпич.

Я это неоднократно делал, заниматься обучением не буду. Вся информация есть в сети, можно почитать.

Можда немате довољно знања и разумевања шта треба да се уради. Потребне су вам датотеке фирмвера за сталак (постоје их две), али пре тога морате да извршите потпуно ресетовање, затим да отпремите датотеке параметара (такође се састоје од 2 датотеке), а затим извршите основна подешавања. ДЗ може приступити датотекама на мрежи.

Ако ништа од овога не разумете или немате слично искуство, обратите се специјалисту. Пуњење погрешних датотека претвориће летву у циглу.

Ово сам урадио много пута, нећу се бавити тренинзима. Све информације су на мрежи, можете их прочитати.
„Дајте ми неке конкретне смернице где то могу да пронађем на интернету. Или не желите да поделите своје знање и искуство са другима?“

„Дајте ми неке конкретне смернице где то могу да пронађем на интернету. Или не желите да поделите своје знање и искуство са другима?“
Сохраните кодировку и адаптации сначала. Код доступа 19249. Reset to factory settings, flash with 3250 file, parametrize with XML, load the original adjustments and calibration data back, go to basic settings to calibrate the steering. Don`t ask me for assistance!!!

And BTW, you will need another equipment to upload and back up the data like ODIS, VCTool, VCP etc.

The attached files are in accordance with your VIN

P.S.: Tell you a secrecy, there's a hugger-mugger way to get rid of that DTC on such a rack generation😉

Вложения

Последнее редактирование:
Назад
Верх