Следуйте инструкциям в видео ниже, чтобы узнать, как установить наш сайт как веб-приложение на главный экран вашего устройства.
Примечание: Эта функция может быть недоступна в некоторых браузерах.
DZ V2.00.009 crash with Huawei Tablet Android 5.1.1. It can work with V2.00.008 beta.
Посмотреть вложение 1417
When i install V2.00.008 and update V2.00.009 from old V2.00.008 my Android can create folder "com.diagzone.pro.v2". But can't create folder "com.diagzone.pro.v2" if i start install new app V2.00.009 . More detail in video below :/Android/data/com.diagzone.pro.v2/files/diagzone/PRO/Log check for *.cr files and send me it
Ще се добави ли български език?
986496249300 hd3/Android/data/com.diagzone.pro.v2/files/diagzone/PRO/Log verificați fișierele *.cr și trimiteți-mi-le
So let's rollback to old version 1 and wait for the fix from the developer. And please use English in my topic. Thank you!Cred ca aplicatia in sine nu functioneaza. Instalez, ma loghez, trec verificarea cu conectorul, actualizez marcile de masini. Pana aici totul ok. Cand vreau sa scanez o masina, indiferent de marca sau programul folosit, nu reactioneaza, apas sa ma conectez si nu se intampla nimic. Cu blotooth.ul oprit, nu cere sa.l activez. Asta imi da de banuit ca programul este defectuos. V1 daca am blootooth inchis, imi cere sa.l activez
iokjkf uidEsta versão nova 009 não está boa lendo Vin. Quasi nenhuma !
Sa fii multumit ca functioneazaEsta versão nova 009 não está boa lendo Vin. Quase nenhuma !